Επεισόδιο #1 | Γνωριμία-Συζήτηση γύρω απο τις προτιμήσεις μας

Γειά σου φίλε και φίλη της αυτοκίνησης! Σε αυτό το επεισόδιο θα μας ακούσεις να μιλάμε για το ποιοι είμαστε και από ποιο χώρο προερχόμαστε, για τις προτιμήσεις μας σε αυτοκίνητα και τους λόγους που μας αρέσουν, αναφέρουμε κάποιες προσωπικές δοκιμές που έχουμε κάνει με διάφορα αυτοκίνητα και τί θα αγοράζαμε αν είχαμε τον απαραίτητο προϋπολογισμό αυτή την περίοδο, όπως επίσης και ιστορίες της καθημερινότητάς μας που μας εντυπωσίασαν.

Καλή ακρόαση λοιπόν! Kαι μην ξεχάσεις να αφήσεις τα σχόλιά σου για το επεισόδιο, γιατί με αυτό τον τρόπο μας βοηθάς να γινόμαστε καλύτεροι.

 

Stefanos Ververas

Ο Στέφανος είναι ένα παιδί με όνειρα. Μάλιστα τα πρώτα από αυτά άρχισαν να πραγματοποιούνται όταν ξεκίνησε στα 18 του χρόνια, από το χωριό του -Βαλτινό Τρικάλων της Θεσσαλίας- να σπουδάσει στο Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης στο τμήμα Οχημάτων. Εργάζεται στον κλάδο της επισκευής και συντήρησης οχημάτων. Η μεγάλη του αγάπη για τα αυτοκίνητα τον ώθησε να ασχοληθεί με τα social media και να χτίσει αυτή την ιστοσελίδα, με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευση των αναγνωστών, με μοναδικά εργαλεία την ενέργεια, το πάθος, την όρεξη για μάθηση και την τεχνογνωσία που διαθέτει.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Verified by MonsterInsights