Επεισόδιο #10 | Χαρακτηριστικά αυτοκινήτων (Μέρος 3ο)

Γειά σου φίλε/φίλη της αυτοκίνησης!

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ετοιμάσαμε για εσένα το 3ο μέρος της συζήτησης που κάνουμε, για τα χαρακτηριστικά αυτοκινήτων που κυκλοφόρησαν περισσότερο στην Ελληνική αγορά, αυτά που μας αρέσουν προσωπικά και αυτά που κατά τη γνώμη μας είναι πιο δημοφιλή. Σε αυτό το επεισόδιο θα μας ακούσεις να μιλάμε για Ford, Seat, VW και άλλες ενδιαφέρουσες εταιρείες ?. 

Καλή ακρόαση λοιπόν και θα τα πούμε σύντομα ?

Υ.Γ. Σίγουρα δεν θα ακούσεις κάποιες εταιρείες πολύ γνωστές στην αγορά, αλλά μη σε αγχώνει αυτό. Θα φροντίσουμε γι’ αυτές σε επόμενα επεισόδια.

Stefanos Ververas

Ο Στέφανος είναι ένα παιδί με όνειρα. Μάλιστα τα πρώτα από αυτά άρχισαν να πραγματοποιούνται όταν ξεκίνησε στα 18 του χρόνια, από το χωριό του -Βαλτινό Τρικάλων της Θεσσαλίας- να σπουδάσει στο Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης στο τμήμα Οχημάτων. Εργάζεται στον κλάδο της επισκευής και συντήρησης οχημάτων. Η μεγάλη του αγάπη για τα αυτοκίνητα τον ώθησε να ασχοληθεί με τα social media και να χτίσει αυτή την ιστοσελίδα, με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευση των αναγνωστών, με μοναδικά εργαλεία την ενέργεια, το πάθος, την όρεξη για μάθηση και την τεχνογνωσία που διαθέτει.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Verified by MonsterInsights