Επεισόδιο #11 | Εγκατάσταση συστήματος για ΑΜΕΑ – Παναγιώτης Αλβανούδης

Γειά σου φίλε και φίλη της αυτοκίνησης!

Σήμερα το επεισόδιο είναι πολύ ξεχωριστό. Οι λόγοι είναι δύο: Ο 1ος λόγος είναι οτι ο Παναγιώτης είναι ο πρώτος καλεσμένος της εκπομπής μας και ο 2ος λόγος είναι οτι μας μίλησε για ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, με το οποίο ασχολείται αρκετά χρόνια. Το θέμα στο οποίο θα μας ακούσεις να συζητάμε σήμερα είναι η “εγκατάσταση συστήματος για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες”. Ο Παναγιώτης είναι ο άνθρωπος ο οποίος μπορεί να μας κατατοπίσει σε αυτό το πολύ ιδιαίτερο θέμα. 

Λίγα λόγια για τον καλεσμένο μας…

Είναι νέος και ωραίος, είναι μηχανικός και δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση που δημιούργησε ο πατέρας του πριν από 30 χρόνια! Είναι δημιουργός blog και ιστοσελίδας, εργαλεία τα οποία τον βοηθούν να μοιραστεί τις τεχνολογικές του γνώσεις με όλους εμάς. Ο Παναγιώτης δεν είναι άνθρωπος που θα καθίσει στα αυγά του. Αντιθέτως προσπαθεί συνεχώς να εξελίσεται προσωπικά και επαγγελματικά. Τα υπόλοιπα πατώντας το play…

Για να βρείτε:

Τις πληροφορίες και τις εικόνες για τις κατασκευές

https://autoalvanoudis.blogspot.com/2021/01/metatropi-oximatos-se-amea

Τον Παναγιώτη

Stefanos Ververas

Ο Στέφανος είναι ένα παιδί με όνειρα. Μάλιστα τα πρώτα από αυτά άρχισαν να πραγματοποιούνται όταν ξεκίνησε στα 18 του χρόνια, από το χωριό του -Βαλτινό Τρικάλων της Θεσσαλίας- να σπουδάσει στο Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης στο τμήμα Οχημάτων. Εργάζεται στον κλάδο της επισκευής και συντήρησης οχημάτων. Η μεγάλη του αγάπη για τα αυτοκίνητα τον ώθησε να ασχοληθεί με τα social media και να χτίσει αυτή την ιστοσελίδα, με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευση των αναγνωστών, με μοναδικά εργαλεία την ενέργεια, το πάθος, την όρεξη για μάθηση και την τεχνογνωσία που διαθέτει.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Verified by MonsterInsights