Επεισόδιο #17 | Βολάν (σφόνδυλος)

Γειά σου φίλε/φίλη της αυτοκίνησης!

Σε αυτό το επεισόδιο θα μας ακούσεις να συζητάμε για το βολάν του αυτοκινήτου και κατ’επέκταση για όλα τα οχήματα που το διαθέτουν (τα περισσότερα εκεί έξω δηλαδή?). Θα μάθεις για τον τρόπο λειτουργίας του, για ποιους λόγους υπάρχει, τί είναι το βολάν μονής και τί το διπλής μάζας και άλλα πολλά. Πάτησε “αναπαραγωγή” και άκουσέ το όλο.

Επειδή μας αρέσει να επικοινωνούμε, γράψε μας τα σχόλια σου όπου μας βρεις, είτε κάτω από το επεισόδιο είτε σε όποια πλατφόρμα μας συναντήσεις. Θα χαρούμε πολύ να ανταλλάξουμε απόψεις.

Καλή ακρόαση λοιπόν!

 

Stefanos Ververas

Ο Στέφανος είναι ένα παιδί με όνειρα. Μάλιστα τα πρώτα από αυτά άρχισαν να πραγματοποιούνται όταν ξεκίνησε στα 18 του χρόνια, από το χωριό του -Βαλτινό Τρικάλων της Θεσσαλίας- να σπουδάσει στο Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης στο τμήμα Οχημάτων. Εργάζεται στον κλάδο της επισκευής και συντήρησης οχημάτων. Η μεγάλη του αγάπη για τα αυτοκίνητα τον ώθησε να ασχοληθεί με τα social media και να χτίσει αυτή την ιστοσελίδα, με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευση των αναγνωστών, με μοναδικά εργαλεία την ενέργεια, το πάθος, την όρεξη για μάθηση και την τεχνογνωσία που διαθέτει.

Related Articles

2 Comments

  1. Άκουσα την εκπομπή για τα βολάν πολύ προσεχτικά. Σας ευχαριστώ. Είστε πολύ καταρτισμένοι και οι 2 παιδιά. Συνεχίστε να μας διδάσκετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Verified by MonsterInsights