Ανάκληση Mercedes Benz | C Class και GLC

MERCEDES BENZ ( 2016 – 2020 ) 

“Ελαττωματική σύνδεση στον αγωγό αερίου του συστήματος ψύξης (Α/C) κατά τη διανομή στους αγωγούς του, μπορεί να έρθει σε επαφή με το ψυκτικό υγρό ( R1234fy ) και σε συνδυασμό με υψηλές θερμοκρασίες που έχουν κάποια εξαρτήματα θα μπορούσε να προκληθεί πυρκαγιά.”

Σε ελεύθερη μετάφραση: Υπάρχει κάποια αστοχία σύνδεσης των σωληνώσεων του Α/C από τους οποίους περνάει το φρέον και σε περίπτωση διαρροής υπάρχει πιθανότητα πυρκαγιάς λόγω επαφής του με αυξημένης θερμοκρασίας εξαρτήματα σε περίπτωση ατυχήματος.

Τα μοντέλα της Mercedes που επηρεάζονται από αυτήν την ανάκληση είναι C-class ( BR 205 ) , GLC ( BR 253 ) και ημερομηνία παραγωγής από 5 Φεβρουαρίου 2016 έως 3 Νοεμβρίου 2020.

Τα οχήματα που επηρεάζονται από αυτήν την ανάκληση είναι : 264.393.

Η Ελλάδα είναι χώρα στην οποία υπάρχουν κάποια από αυτά τα μοντέλα.

Εάν είστε κάτοχος κάποιου από τα δυο μοντέλα, καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε με την αντιπροσωπεία και να ενημερωθείτε άμεσα.

Παύλος Πιαστόπουλος

Ο Παύλος είναι ο άνθρωπος που θέλεις, για να σου βρεί το ανταλλακτικό που χρειάζεσαι, κατά πάσα πιθανότητα όπου και αν βρίσκεται αυτό...στην Ελλάδα και στον Κόσμο... Απόφοιτος του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης του Τμήματος Οχημάτων, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ο ειδικός του ανταλλακτικού σε πολλούς και διάφορους τύπους οχημάτων. Μετράει χρόνια εμπειρίας στην εύρεση και οργάνωση των ανταλλακτικών ,που απαιτούν διάφορα συνεργεία αυτοκινήτων εντός Ελλάδας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Verified by MonsterInsights