Επεισόδιο #22 | Υγραεριοκίνηση

Γειά σου φίλε/λη της αυτοκίνησης!

Αυτό το επεισόδιο είναι αφιερωμένο στην τόσο γνωστή και κοινή μας πλέον υγραεριοκίνηση. Θα μας ακούσεις να μιλάμε τί είναι το υγραέριο, με ποιο τρόπο εισέρχεται στον κινητήρα, σε τί μορφή μπαίνει στη δεξαμενή και άλλα. 

Αν έχεις ερωτήσεις (κάτι το οποίο θα θέλαμε), μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω των σχολίων στις πλατφόρμες όπου θα βρεις το επεισόδιο, με e-mail ή από τη φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας. Φυσικά και τα σόσιαλ μίντια είναι στο παιχνίδι ?

Καλή ακρόαση λοιπόν!

Stefanos Ververas

Ο Στέφανος είναι ένα παιδί με όνειρα. Μάλιστα τα πρώτα από αυτά άρχισαν να πραγματοποιούνται όταν ξεκίνησε στα 18 του χρόνια, από το χωριό του -Βαλτινό Τρικάλων της Θεσσαλίας- να σπουδάσει στο Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης στο τμήμα Οχημάτων. Εργάζεται στον κλάδο της επισκευής και συντήρησης οχημάτων. Η μεγάλη του αγάπη για τα αυτοκίνητα τον ώθησε να ασχοληθεί με τα social media και να χτίσει αυτή την ιστοσελίδα, με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευση των αναγνωστών, με μοναδικά εργαλεία την ενέργεια, το πάθος, την όρεξη για μάθηση και την τεχνογνωσία που διαθέτει.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Verified by MonsterInsights