Επεισόδιο #23 | Άμεσος vs Έμμεσος ψεκασμός

Γειά σου φίλε/λη της αυτοκίνησης.

Σε αυτό το επεισόδιο μιλάμε για τις διαφορές και τον τρόπο λειτουργίας των ειδών ψεκασμού σε έναν κινητήρα. Έμπνευσή μας ήταν μια περίπτωση βλάβης σε σύστημα άμεσου ψεκασμού και τον τρόπο διαχείρισής της. Με τον δικό μας τρόπο σου εξηγούμε τί βλαβερό υπάρχει κατά τον ψεκασμό και για ποιο λόγο υπάρχει επιβάρυνση στις βαλβίδες εισαγωγής κυρίως στον άμεσο ψεκασμό.

Εδώ να σου πούμε καλό καλοκαίρι με υγεία και χαλάρωση. Αυτό είναι το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν. Θα τα πούμε από Σεπτέμβρη.

Καλή ακρόαση λοιπόν!

Stefanos Ververas

Ο Στέφανος είναι ένα παιδί με όνειρα. Μάλιστα τα πρώτα από αυτά άρχισαν να πραγματοποιούνται όταν ξεκίνησε στα 18 του χρόνια, από το χωριό του -Βαλτινό Τρικάλων της Θεσσαλίας- να σπουδάσει στο Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης στο τμήμα Οχημάτων. Εργάζεται στον κλάδο της επισκευής και συντήρησης οχημάτων. Η μεγάλη του αγάπη για τα αυτοκίνητα τον ώθησε να ασχοληθεί με τα social media και να χτίσει αυτή την ιστοσελίδα, με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευση των αναγνωστών, με μοναδικά εργαλεία την ενέργεια, το πάθος, την όρεξη για μάθηση και την τεχνογνωσία που διαθέτει.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Verified by MonsterInsights