Ανάκληση | BMW E46

Η ανάκληση αναφέρει τα εξής:

“ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΥΣΚΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ “TAKATA” ,ΧΩΡΙΣ ΑΖΙΔΙΟ. Η ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΩΘΗΤΗ (ΑΕΡΙΟΥ).

ΕΑΝ Ο ΑΕΡΟΣΑΚΟΣ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ – ΑΝΟΙΞΕΙ, ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΗ ΕΠΑΡΚΕΣ ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΤΟΥ Ή ΣΚΑΣΙΜΟ ΑΥΤΟΥ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗ ΕΠΑΡΚΟΥΣ ΦΟΥΣΚΩΜΑΤΟΣ, Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΑΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΠΙΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (ΣΚΑΣΙΜΟ), ΜΕΤΑΛΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ Ή ΘΑΝΑΣΙΜΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ.”

Ημερομηνία παραγωγής :

3 Ιουνίου 1997  έως 30 Ιουνίου 2000

Οχήματα που επηρεάζονται από αυτήν την ανάκληση :

757.145

Stefanos Ververas

Ο Στέφανος είναι ένα παιδί με όνειρα. Μάλιστα τα πρώτα από αυτά άρχισαν να πραγματοποιούνται όταν ξεκίνησε στα 18 του χρόνια, από το χωριό του -Βαλτινό Τρικάλων της Θεσσαλίας- να σπουδάσει στο Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης στο τμήμα Οχημάτων. Εργάζεται στον κλάδο της επισκευής και συντήρησης οχημάτων. Η μεγάλη του αγάπη για τα αυτοκίνητα τον ώθησε να ασχοληθεί με τα social media και να χτίσει αυτή την ιστοσελίδα, με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευση των αναγνωστών, με μοναδικά εργαλεία την ενέργεια, το πάθος, την όρεξη για μάθηση και την τεχνογνωσία που διαθέτει.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Verified by MonsterInsights