Ανάκληση | Mercedes-Benz X-Class

Η επίσημη ενημέρωση

“Στο πλαίσιο της συνεχούς παρακολούθησης προϊόντων διαπιστώθηκε ότι, ενδέχεται να προκληθεί διαρροή λόγω πιθανώς εσφαλμένης συμπίεσης του ακτινικού στεγανοποιητικού δακτυλίου του πίσω άξονα στην παραγωγή (σ.σ. από το εργοστάσιο). Συνεπώς, δεν μπορεί να αποκλειστεί πλήρως το ενδεχόμενο να καταλήξει λιπαντικό του πίσω άξονα στο ταμπούρο του φρένου στάθμευσης μέσω του μουαγιέ και να μειωθεί η λειτουργία πέδησης του φρένου στάθμευσης. 

Στη χειρότερη περίπτωση, ενδέχεται να επηρεαστεί δυσμενώς και η λειτουργία των κυρίως φρένων και να αυξηθεί ο κίνδυνος ατυχήματος.

Αριθμός οχημάτων που επηρεάζονται από αυτήν την ανάκληση : 279

Ημερομηνία παραγωγής των οχημάτων : 2017-2020

Στα πλαίσια της ανάκλησης θα αντικατασταθούν προληπτικά οι ακτινικοί στεγανοποιητικοί δακτύλιοι του άξονα αριστερά και δεξιά στον σωλήνα-φορέα του πίσω άξονα.

Θα αποσταλεί συστημένη επιστολή από τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή.”

Πηγή

Υπουργείο μεταφορών

Παύλος Πιαστόπουλος

Ο Παύλος είναι ο άνθρωπος που θέλεις, για να σου βρεί το ανταλλακτικό που χρειάζεσαι, κατά πάσα πιθανότητα όπου και αν βρίσκεται αυτό...στην Ελλάδα και στον Κόσμο... Απόφοιτος του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης του Τμήματος Οχημάτων, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ο ειδικός του ανταλλακτικού σε πολλούς και διάφορους τύπους οχημάτων. Μετράει χρόνια εμπειρίας στην εύρεση και οργάνωση των ανταλλακτικών ,που απαιτούν διάφορα συνεργεία αυτοκινήτων εντός Ελλάδας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Verified by MonsterInsights