Επεισόδιο #31 – Smart 451 | Αντικατάσταση βεντιλατέρ

👋🏻 Γειά σου φίλε και φίλη της αυτοκίνησης! 

🎧  Σε αυτό το ηχητικό θα ακούσεις πώς αντικαθιστούμε το βεντιλατέρ ενός σμάρτ 451 1000cc το οποίο είναι ατμοσφαιρικό.Όπως θα δεις, το βεντιλατέρ έχει κάποια κενά και ακούγεται ενοχλητικά όταν ενεργοποιείται.Η ιδιοκτήτρια μας είπε πως όταν ενεργοποιεί το έρ κοντίσιον στο αυτοκίνητο ή καθώς προχωράει στο δρόμο ακούγεται αυτός ο ενοχλητικός θόρυβος.Εμείς ήμασταν εκεί για να διαγνώσουμε το πρόβλημα.  

⚠️**Δεν προτείνουμε να γίνονται τέτοιες εργασίες χωρίς την επίβλεψη κάποιου επαγγελματία ή την πλήρη ενασχόληση σου με αυτό εάν δεν έχεις εμπειρία.  Πάνω απ’όλα είναι η σωματική μας ακεραιότητα και αυτές είναι επικύνδινες εργασίες.**⚠️  

🤤 Καλή απόλαυση!  

Stefanos Ververas

Ο Στέφανος είναι ένα παιδί με όνειρα. Μάλιστα τα πρώτα από αυτά άρχισαν να πραγματοποιούνται όταν ξεκίνησε στα 18 του χρόνια, από το χωριό του -Βαλτινό Τρικάλων της Θεσσαλίας- να σπουδάσει στο Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης στο τμήμα Οχημάτων. Εργάζεται στον κλάδο της επισκευής και συντήρησης οχημάτων. Η μεγάλη του αγάπη για τα αυτοκίνητα τον ώθησε να ασχοληθεί με τα social media και να χτίσει αυτή την ιστοσελίδα, με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευση των αναγνωστών, με μοναδικά εργαλεία την ενέργεια, το πάθος, την όρεξη για μάθηση και την τεχνογνωσία που διαθέτει.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Verified by MonsterInsights